jantina baby

ade x mommy2 bile scan doc bg 80% girl? sy confius la?nnt dh beli2 bju pink kluar boy pulak?.. sy sblum ni semua boy, bile scan mmg trus nmpk jelas bird die, smlm sy scan bby sy die nmpak flat n mcm sandwich doc ckp?bby xduduk diam tu yg xjelas sgt, sy scan ultrasound 4d yg biase, skrg dh 24w+.. momy2 ade ke yg scan nmpk mcm sandwich mcm bby sy? ?

12 Balas

Ni mesti exited nk gurl ye saya preg pertama beli semua kebnyakan warna biru dan semua ye mcm t shirt boy walau saya tahu anak saya gurl beli jela sis baju warna pe pun nnti da lahir besr beli la baju girl kalau anak sis kali ni girl saya pun preg yg kedua ni tak thu lagi gurl ke boy tapi pakai baju anak saya yang pertama je sis😊sebb bby kan cpt membesar