Baby jaundice

ade tips tak untuk turun kan paras kuning baby..😔

6 Balas

Baby min pon dulu jaundice teruk. Tapi mommy kena positive tenang dan banyak kan rehat ya supaya dapat bagi susu yang berkualiti untuk baby sebab susu ibu yang paling penting untuk turun kan jaundice baby. Mommy tak boleh makan makanan yang ada Lada hitam, kunyit atau Halia ya sampai jaundice baby hilang

bg susu badan jer sis... klu baby tido kejutkan Suh nyusu... tp klu x bgun gak perah susu masuk dlm botol sumbat kat mulut dia...nnti dia hisap... sy selalu wat MCM tu kat anak2 sy... Alhamdulilah kuning turun... x pernah masuk wad...

susu bdn dgn kerap.. jgn bagi baby tido lama sngt... make sure berak pom kerap.. baby saya seminggu je kuning.. dlm seminggu tu mmng duk pantau slalu .. ibu pun kene bnykkn minum air,mkn kene jaga jgk..

baby kena byk berak. Bg susu byk so dia berak byk.

Minum susu ibu banyak2 🌸🤗

Bagi susu