berat sy 37.6kg

Ade tips tak nak naik kan berat badan?? ? tkot nurse bising. Pdhal sy dh makan banyak and susah btul nk naikkan berat badan.

31 Balas

Lebihkan protein dalam makanan... minum susu full cream. Jaga2 juga klau kejar nak naikkan berat pun kena jaga pemakanan. Klau main belasah saja takut sakit lain pula dtg😉

4y ago

Ye ye.... Susu full cream buat berat naik! Sy kna suruh minum susu 2 kali sehari. Mmg dh agak berat akn naik. Nk minum fresh milk or low fat... X sedap rsnya klu x panas suam.