kerja shift

hi, ade tak mommies kat sini time preggy kerja shift. shift pagi dan shift malam. 0730-0730 (pagi dan malam). sye kerja shift, sllu sangat jatuh sakit. batuk tak henti2 sampai semput sebab tempat bekerja tu terlalu sejuk ? husband ngan parent cadangkan utk berhenti kerja. tapi kalau fikir balik skrg ni nak dpt kerja baru punyalh ssh. now im pregnant 19week. kalau mommies semua kat tmpt sye, ape perlu buat eh?

2 Balas

Kalau suami mampu better sis berhenti kerja sb kesian sis selalu jatuh sakit. Nanti anak dah lahir dan besar skit boleh cri kerja semula.

5y ago

sye rse dia blm mmpu lagi. lagipun baru start bekerja. skrg ni pun tngh training 😔

Sis cuba bincang dgn bos. Mtk unpaid leave. Sampai dah rasa kuat, boleh kerja. Baru masuk kerja balik.