Crying and emotional

16minggu & bekerja shift. kalau nak kerja shift malam je, mesti siangnya ada drama air mata (sensorg kt rumah).. is it normal? how to overcome this? main reason nak nangis sbb malam x dpt jumpa husband ?

2 Balas

normal.. hati mmg sensitif masa pregnant. kdg2 menangis tanpa sebab. rs kene marah pun ade pdhal xde sp mrah pun. huhuhu.. sy pn kerap menangis masa awal2 pregnant. dahla suami jauh. mmg susah la.😅

5y ago

kekeke.. sabar ye baby. kesian mommy awak.. jgn notty2.. hehehe.. harini strong, esok rs kene tgl bzaman. hahaha..