Ubat insert keputihan

Ada sape2 x kat sini pernah guna ubat insert utk keputihan tu, sakit x waktu masukkan? Saya baru dapat ubat tu tapi risau nak masukkan sbb baru first time sbb dr cakap kalau pregnant kena masuk guna jarikan, nak suruh husband dya kja shift malam plak

2 Balas

Tak sakit...rasa dia macam...🤔🤔🤔 macam pasir2 gitu kot..hahaha...yang i tau mmg tak sakit cuma tak selesa..kalau nak masukkan make sure u dah pergi kencing apa semua dulu then masukkan sebab kalau tiba2 u nak kencing mmg ubat tu akan keluar...and make sure u masukkan sedalam mungkin

5y ago

Thanks.... Nanti i try

X sakit sis...letak ubatt tu sbelum tdur n jgn bngn smpai pg eskny..xrsa sgt pun cuma xslesa bhgian bwh sbb ad bnda

5y ago

Mekasih.. Nnty mlm sy try buh hrap brkesan la pstu x da dh kpthn lps ni