Pejalanan Jauh

Adakah perjalanan yang jauh dan sangat bumpy (jalan kampung) ada effect kepada baby? Kandungan 13 weeks.

1 Balas

Masa saya mengandung dulu, doc ada pesan awal-awal mengandung ni kalau boleh kurangkan travel jauh. Tapi saya awal-awal mengandung dulu pjj dengan suami, weekend selalu balik jumpa suami, jalan agak bumpy, tapi alhamdulillah baby ok, bergantung jugak pada orang.

5y ago

Tak ada pon check up selepas travel. Tak ada bleeding apa pon..