Melakukan perjalanan jauh 100km naik kereta pulang kampung dan banyak singgahan ke bandar

Boleh kah melakukan perjalanan jauh ketika usia kandungan 16 minggu 6 hari ? Kemarin sya sudah melakukan perjalanan itu tiba2 rasa perut longgar2 normal ke risau sangat dgn kandungan...

2 Balas

kalau overthinking better prgi scan, sy pon ada travel time 8weeks, baru lagi. balik dari travel terus scan malas nak risau lama lama nanti stress

5mo ago

16weeks bukan sepatutnya dah buat buku pink??? Nurse ni dah kenapaaaaaaaaaaaa

saya jalan jauh masa 13weeks. Utara ke selatan 12jam, alhamdulillah takde apa apa