Boleh ke buat perjalanan jauh ?

Hai ibu2 semua nak tanya kalau pregnant 10 weeks boleh ke buat perjalanan jauh , saya nak balik kampung dari KL - KELANTAN .. #firstmom #10weeks#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

kalau saya dari awal hamil memang travel je memanjang, kedah ,kl, ipoh..sebulan 2 ke 3 kali travel, tapi kalau ikut nasihat nurse kk memang tk berapa elok la sebab nanti badan letih..ikut kemampuan diri ,kalau u rasa okay ,okay je ..cuma time travel banyak kan berhenti rnr la untuk regangkan badan jangan tk bangun langsung dari duduk nnt sakit pinggang dgn tulng belkng..

8mo ago

tq share pengalaman 🥰