First Pregnant

Adakah normal tidak ada morning sickness? I'm in 8 weeks pregnant and this is my first pregnancy.

56 Balas

normal sis,setiap org yg mengandung xsama alahan kdng2 tu...ada yg xalah langsung,ada yg alah teruk...

Sy 6 7 weeks xde morning sickness start 8 weeks sampai skng 10 weeks baru start hahaa..

Lucky you kalau xde morning sickness.. bkan mcm sya.. teruk sgt smpai xle makan ape2..

Setiap orang lain-lain. Bergantung pada diri masing-masing. Kadang ada and kadang tak ada heheh 😊

alhamdulillah jika tiada morning sickness..semoga puan sihat n baby mmbsar dgn sihat..

5y ago

aamiinn..

samaa laa ngn sy.. xde morning sickness cuma xde selera nk mkn je. 3rd baby

normal..sy anak first teruk morning sickness,anak kedua langsung xde morning sicknees

normal sis.. sy alami morning sickness masa trimester kedua smpai ketiga ni

Normal! Saya dari awal sampai skrg 27w takde alahan & morning sickness 😁

selalunya kalau xda morning sickness, baby boy.. 😘

5y ago

haha yeke. sy bby first mmg steady jh.bby boy. ne second ad alahan.😂