First Pregnant

Adakah normal tidak ada morning sickness? I'm in 8 weeks pregnant and this is my first pregnancy.

56 Balas

normal la tu....sy msuk bln ke dua bru terkena alahan sis..stiap org tu x sama

normal. saya pun takde morning sickness. lebih bahagia hidup. heheh

saya pun x ada morning sickness, first pregnancy. sekarang dah 20 week.

normal dear. sy xde alahan ape2 sampai bersalin. lucky us i guess

normal sy pun xda morjijg sickness..tp sy 3 bulan prtma mmg letihh sgt..

5y ago

Me tooo. So sleepy. Walaupun tidur petang. Tpi kadang2 tidur sampai 3 4 jam.

Normal je. Sy pun xde morning sickness langsung. Yg kena suami sy., 😄

5y ago

Biar sama sama merasa preggy 😆

Normal dear. Sy dah 32 weeks ni bru dtg morning sickness. Hmm

normal sis.. sy pon xdak. cuma kurang selera mkn.

Sy start 11weeks smpai lah 28weeks non stop muntah...

normal sis.. sy ni lnsung xpernah alah or mengidam..