6 minggu 3 hari

Adakah normal mengandung 6 minggu dan pergi scan baru nampak kantung ? risau . Doktor cakap okay buat masa la normal . cuma kena tunggu repeat scan lg 2 minggu

7 Balas

Hi awak , sama lah dengan saya baru scan semalam . Nampak kantung je . Doctor ckp mungkin kandungan baru 5 minggu macam tu . Doctor suruh datang scan 2nd check lagi sebulan .

5y ago

tu la sama doktor suruh p lg 2 minggu

normal sis.. kwn saya scan wktu kandungan 6w bru nmpk kntung.. 9w scan Alhamdulillah dh nmpk heartbeat dan janin...

Normal sis...we call it water cryst...take rest...upon 12week akan terurai slowly bila janin push uterus n cryst

Normal sis. In shaa Allah lepas 2 minggu tu dah nampak janin sekali. Jangan skip folic acid. Minum susu banyak2 😊

4y ago

normal sis, sy 7 minggu lebih oun baru nampak kantung je... dah 8 weeks lebih baru nampak janin...

normal, saya pn kena repeat scan 2week lgi.. sbb saya baru 6week hamil.. so normal sis

ɴᴏʀᴍᴀʟ

normal je