Adakah normal bila saya selalu rasa sakit perut bila makan benda ² yang pedas ketika hamil?

Adakah normal bila saya selalu rasa sakit perut bila saya makan benda² pedas?

7 Balas

pengalaman saya,sebelum pregnant dulu elok ja mkn pedas..tapi bila start mengandung ja ank 1st dah tak boleh mkn pedas..sampai la pregnant kedua ni pon tak boleh mkn pedas..kalau tak jd pedih perut..so dah jd mcm tu sis kena kurangkan mkn pedas