14 weeks..bp low..hb 11.8

Hi..ada yg consume this pill x..zincofer n iberet xblh makan..nnt pening..loya...muntah..lgsg xbleh buat keje...ok ke makan sangobian ni? Dr bg yg ni after xleh consume zincofer n iberet..tp tkt pening loya muntah jgk...sbb skrg pon alahan belom hilang..makan zincofer n iberet..makin menjadi2 alahan...bulan puasa aritu xda alahan...lps mkan zincofer n iberet...loya pening muntah macam alahan balik...

14 weeks..bp low..hb 11.8
30 Balas

sy xblh makan zincofer atau iberet. skg dok makan vit ganilia & calcium tablet je.. and mkn buah². alhamdulillah hb cantik je, last week checkup 12.8