Tak boleh makan Iberet & Zincofer

Hi.. nak tanya. Saya tak boleh nak consume Iberet, saya jadi sakit perut dah cirit. Bila saya makan Zincofer pulak saya pening dan muntah. Patut ke saya teruskan salah satu atau saya tukar yang lain. Mintak tolong sangat sangat. 😭😭

4 Balas

bgtau doc or nurse. bincng utk tukar ubt lain or tnye ape supplement tmbhn lain yg boleh ambil. mcm sy nurse bg cadangan mkn jambu, minum air rebusan kurma merah, mkn telur rebus n byk lg la pmaknn tmbhn lain. sbb ubt tmbh darah xbrjye naikkn hb😅

Mcm saya xboleh mkn zincofer n iberet..zincofer try xdn stengh jam keluar blik..iberet try dlm msa sbulan p check hb menurun dri oke…bgtau misi nk tukar ke ubat 4 jenis tu..alhamdullilah mkin naik skrng dh cntik dh HB😄

ambik maltofer pun blh.xpun beli obimin pluz.sy mkn obimin pluz.manis jer.🤭🤭🤭.sdp.

pg balik klinik u tu, mntk tukar ubat lain.