14 weeks..bp low..hb 11.8

Hi..ada yg consume this pill x..zincofer n iberet xblh makan..nnt pening..loya...muntah..lgsg xbleh buat keje...ok ke makan sangobian ni? Dr bg yg ni after xleh consume zincofer n iberet..tp tkt pening loya muntah jgk...sbb skrg pon alahan belom hilang..makan zincofer n iberet..makin menjadi2 alahan...bulan puasa aritu xda alahan...lps mkan zincofer n iberet...loya pening muntah macam alahan balik...

14 weeks..bp low..hb 11.8
30 Balas

Sy pn hb drop then Dr kasi ubat ni consume slama sebulan.. Next month bru nak check up smula.. Kita try ja dlu. Mana tahu hb boleh naik semula.. Kalau xnaik baru kita ikhtiar cra lain pulak..