Firstborn-mummy to be

Hi, ada x yg sama mcm sy.. Pregnant dh 6weeks tp xde alahan ape2, muntah, loya semua xde..perut xnmpk lg..doc kata bru nmpk kantung

8 Balas

saya dari tahu mengandung sampai lah bersalin, alhamdulillah takde apa apa alahan. perut saya betul² nampak baby bump bila masuk 7 bulan. sebelum tu leper je.😅 biase nye nak nampak heart beat time scan tu dalam 10 weeks.

saya pun takde alahan alhamdulillah sampai lah dah second trimester, perut start nampak dalam 18 weeks tu pun nampak sikit je kalau pakai baju ketat kalau loose memang payah sikit. rezeki sis kalau takde alahan ni

saya ank first xda alahan pape . ank kedua ni pun sama . ank first laki yg second ni in shaa Allah girl

ada puan saya anak no 3 releks je nt dah besar xlarat dah pulak 🤭 happy and enjoy pregnancy

Sy pn 6w 1d tkda apa² alahan , cma bdn je rasa demam on off.. mkn semua ok xda mslh..

untunglah xada alahan sis , sy dri 5week alahan xada slra mkn mlut pahit je

saya dari awal preggy sampai sekarang masih tkde alahan sis. alhamdulillah

sy pun mcm tu juga sis