Cyst di awal minggu kehamilan

Hai mommy to be semua kalau ikutkan masuk dah 6 minggu pregnant ada x yg snasib mcm saya? Xde apa² tnda atau alahan cuma cramp perut je kdg² masa scan 4mnggu lbih tu doc ckap sy ada cyst 2.5cm dan blum ada nmpak kantung baby lg.. ada nsihat apa² x? Sbb rsau jgak kdg² pk sy pregnant or x sbb xde tnda apa²...

1 Balas

Hi sis, saya dulu cyst kemudian pregnant dan masih ada cyst lagi. saya pun masa mula mula takdek alahhan, macam nak datang bulan je. lepas dua bulan takdatang saya pergi scan rupanya dah tiga bulan sis.

3y ago

semoga yg baik² je tuk kita sis🤲🏻