fibroid

Ada x momies2 yg ada mcm sy, ade fibroid?? sy bru 12week++ hri ni scan doc ckp ada fibroid 4cm.. Risau n takut plk?

fibroid
72 Balas

pendapat saya, cuba dapatkan 2nd opinion. mcm kakak saya, KK cakap anaknya ada problem dgn usus development . then jumpa doc pakar sakit puan doc kata cyst. jumpa doc pakar hospital besar, doc kata cyst. alhamdullilah anak sedara saya selamat, kakak saya selamat. monitor anak, 3 bulan nanti appointment lain pulak.

5y ago

Sy 10.9 bru jumpa pakar sis