fibroid

Ada x momies2 yg ada mcm sy, ade fibroid?? sy bru 12week++ hri ni scan doc ckp ada fibroid 4cm.. Risau n takut plk?

fibroid
72 Balas

Jangan sedih ye sis. Kita usaha shj. Allah lebih Mengetahui bila waktu kita untuk mempunyai zuriat. Kalau Dia sudah bagi itu bermakna sudah tiba masa kita untuk punya anak. Kalau dia belum beri, bukan bermakna dia tak beri, mungkin ada rezeki lain. Sedangkan ada yang tidak bersedia tapi dikurniakan zuriat. Perancangan Allah tu hebat. 😘 . Mana tahu sis pregnant twin ke kan. 😍.