fibroid

Ada x momies2 yg ada mcm sy, ade fibroid?? sy bru 12week++ hri ni scan doc ckp ada fibroid 4cm.. Risau n takut plk?

fibroid
72 Balas

Masa sy 1st pregnant doc scan pn nmpk sy ada fibroid..5cm++..mmg risau spanjang prgnancy..at the same time mmg jaga mkn..tp alhamdulillah rupanya at last yg doc ingtkn fibroid tu bkn fibroid..ditakdirkan bby melintang, sy kena cser..msa cser bru dpt tau sy ada uterus didelphy..bkn fibroid..hrp sis kuat dgn dugaan ni..jaga mkn & selalu fikir positif ya..