fibroid

Ada x momies2 yg ada mcm sy, ade fibroid?? sy bru 12week++ hri ni scan doc ckp ada fibroid 4cm.. Risau n takut plk?

fibroid
72 Balas

Sy pon sm mcm sis..ms scan awal kehamiln doc ckp sy ada fibroid..skng kndungn sy 12 minggu..fibroid msih ada,tp doc ckp jng rsau xde ape2..tp doc sntiase akn pntau,sll ade app dng hsptl..kita kna kuat sis,br baby kita pon kuat,pemakanan kna jg juga..bolh google tngk ape mknan yg kita x leh mkn jika ada fibroid semasa hamil..ade bnyk dlm tu..