fibroid

Ada x momies2 yg ada mcm sy, ade fibroid?? sy bru 12week++ hri ni scan doc ckp ada fibroid 4cm.. Risau n takut plk?

fibroid
72 Balas

Sis, cuba amalkan produk habbatussauda plus keluaran Listra.. Campuran habbatussauda + serbuk buah zuriat.. In shaa Allah, mungkin boley jd asbab untuk hamil.. Alhamdulillah, sy dh try + doa kpd Allah.. Selain tu boley amalkan susu Anmum Materna, susu ini juga boley diamalkan time ttc.. In shaa Allah, sy doakan sis dpt rezeki zuriat lepas ni.. Yg penting don't give up.. ☺️