fibroid

Ada x momies2 yg ada mcm sy, ade fibroid?? sy bru 12week++ hri ni scan doc ckp ada fibroid 4cm.. Risau n takut plk?

fibroid
72 Balas

Cuba check pasangan jugak. Semen analysis. And kdg2 melalui scan pun x dpt detect mana pun mslh organ perempuan. Perlu checkup menyeluruh nak tahu patency fallopian tube semua. Kalau smue check dh normal jgn la stress2 fikir sgt. Rezeki tu ttp ada lmbt atau cpt. Kalau xde rezeki anak, ada rezeki lain.. kalau lg pressure lg ssh. So time berdua ni relax2 byk buat aktiviti bersama boleh travel semua