Rengat

Ada x ibu2 yg pernah kena rengat? Ada yg kata rengat ni akan kena bila lahirkan anak kedua. Anak pertama mmg xkena. Saya skg tgh kandungkan anak kedua. Dah mula rasa takut pula skg ni. Mcm mana ibu2 atasi sakit rengat ya? Boleh kongsi? Terima kasih.

2 Balas

Rengat tu rse lpas bsalin xkira anak pertma atau anak kebrapa..Hilang sndri tpi kne thn sakit n bg mnyusu akan cpt hilang jga..Tp sllu doc bg ubt thn sakit..Sye mkn skli je lpas tu dh ok