Sakit perut bila makan dan minum

Saya dah bersalin normal 20hari . Dari hari first sampai hari ke 7 kena rengat . Lepastu dah okay. Hari ke10 sampai skrg perut sakit sangat tiap kali makan atau minum 🫠 sakit mcam kena rengat tu . Atau tu angin ya ? Ada tak ibu² pernah kena macam ni 😭

3 Balas

saya pernah tapi tak lama lah sebab peranakan tu kembang,,cuba sis berurut,,sya haritu berurut baru okay,,sbb sya skit prut mcm tu sbb makan syur yg sejuk,,dari itu sya tak makn syur dh sbb takut semula mcm tu🤭

Angin berpusing² kt perut tu, kena urut

Dah urut belom?