Pengalaman kena rengat

Ibu ibu pernah kena rengat ? Berapa lama kena? Saya yang sulong dah kena tapi tak terasa kuatnya lagi. Anak kedua dah start rasa kuatnya. Anak ketiga pon sama. Rasa macam contractions masa kena rengat tu. Kenangan yang tak boleh dilupakan.

1 Balas

2 3 hari. Kata org once dah kena mmg anak seterusnya akan kena. Tak pasti sahih atau tak tp so far biras saya mmg next anak semua kena rengat

6mo ago

Alhamdulillah tak semua org kena rengat ni. Dia lepas awak bersalin tu awak akan rasa sakit mcm nk bersalin lagi sampai nk pegang baby pun tak boleh. Kata biras saya rengat ni keturunan. Wallahu’alam. Tak pasti juga sahih or tak. Tp my mom semua anak tak pernah kena rengat & saya pun so far tak pernah kena