Rengat pada perut

Nak tanya siapa sini 7w .sebelum ni ade rasa rengat rengat dekat perut lepas masuk 6w dah takde rasa . Breast pun on off sakit. Ade yg macam ni jugak ?

2 Balas

sy dh 6w.. sama.. hrini kuat plk mcm rasa rengat tu.. pagi td berlaku pendarahan.. terus gi cek doc, syukur doc ckp baby dlm keadaan baik2.. degup jantung baby pun dh nmpak.. moga awk dlm keadaan baik2 ye sis

1y ago

sorry sy trsilap.. sy dh 7 weeks.. 1st day bleedig smlm agak byk full 1 pad.. hrini dh sikit sgt tinggal saki baki je kaler brown2 mcm tu

rengat atau cramp?

1y ago

Cramp