Rengat

Siapa mommies kat sini yang pernah kena rengat? Saya tgh mengalami skrg. Sakit bhgian ari2 dan pinggang. Nk jalan pn sakit. Diri ke duduk pn sakit. Darah nifas pn kurang.. Normal ke semua tu?

2 Balas

Normal. Mcm sy 2-3 hr de hilang. Just make sure bdn sis sntiasa pns je, mcm sy pakai sweater ngan pakai stokin utk maintainkn suhu bdn sy. Kdg klu dh xle thn sgt sy mkn paracetamol je then tdo. In sya allah ok. Semoga dipermudahkan sis ☺️

Normal. Nnti rengat tu akan hilang. Klu mcm sy. Mcm 1mggu jk rengat. Tak prsan pn rengat tu hilang