ibu2 tlg sye ..

ada x ibu2 macm sy .. mmm sptutnya 9 minggu tp scan kosong + kantung size 6minggu ++ .. nak tnya masih ada peluang ke . sbb td doktor nak bg surat refer hsptal utk dnc tp sy mintak masaa lg 2 mingu ...

ibu2 tlg sye ..
17 Balas

saya pun mcm sis, doc ckp saya silent misscariage sbb janin tak growth. skrg saya tgh tggu fasa gugur sendiri. doc bagi masa dlm sebulan utk saya. saya pun taktau knp lama mcm tu biasa org bg 2 minggu. takpe sis tggu je lagi 2weeks and scan semula tp jgn terlalu berharap nnti kita sedih kan, just expect the worse insyallah tak kecewa sgt. doa byk2 ya. we can do this 🙌🏻🙌🏻

2y ago

ye btul tu xnk dnc.. sy patup dh 10w tp scan msih 8w...skg pun tgh takut ni kene dnc mintk² dua minggu ni keluar lah scara normal.. sb sy xde bleeding lgsung🥲