ibu2 tlg sye ..

ada x ibu2 macm sy .. mmm sptutnya 9 minggu tp scan kosong + kantung size 6minggu ++ .. nak tnya masih ada peluang ke . sbb td doktor nak bg surat refer hsptal utk dnc tp sy mintak masaa lg 2 mingu ...

ibu2 tlg sye ..
17 Balas

sy.. kantung dan baby xmembesar ikut minggu.. tp keluar sndri xperlu dnc.. awk tggu je la dlu klau boleh ya. atleast 2minggu, selalu doc bg tempoh mcm tu

3y ago

sy punya keluar sndri dalam masa 1mggu.. xda buat apa or mkn apa2 sbb mmg doc kata rahim xkuat.. mula2 ada bleed ja cuma xbyk

Kadang persenyawaan lambat tu , normal klu haid tak regular .. ada org 12 minggu bru nampak

Tunggu dulu sbb ada yg 12minggu br ada jntung. Klu btul xde dia akan turun sndiri..

sama sy pun dlm tmpoh tunggu 2minggu untk turun sendiri kalau x dnc

3y ago

yup mintk² 2minggu tmpoh yg doc bg ni dia keluar sndiri sy paling takut dnc...

Tunggu la dulu…saiz kantung baru 6 minggu…….

rilek . biras sy 12 minggu baru nmpk baby

3y ago

ye sbb tu sy x terrima surat doktor sy mntak masa 2 mingu lg .. doakan sy ye

tunggu lg 2 minggu