ubat kuatkan rahim

Dalm semggu ni sy asyik sakit pinggang,td pegi jmpa dokt utk scan ,tp cuma nampk kantung,dokt ckp masih awal lg mmg x nampk apa2..dokt ada bg sy ubt kuatkan rahim sbb sy complain sakit pinggang...lg 2 mggu dia nk sy p scan lg...ada x ibu2 yg pnah amek ubt ni.??? *5weeks*

ubat kuatkan rahim
6 Balas

I had Utrogestan until week 12. Alhamdulillah, everything went well 😊

Saya pernah ambik , tapi ubat ini takk kuat sgt .. yg kuat dhutspon ..

Ini utrogestron..ivf treatment mmg ambil ni. Tp letak dlm vagina.

Says ambil ubat ni juga. Alhamdulillah semua OK.

3y ago

alhamdulillah,,ank dh setahun pun😅

sy pun ambil ubt jg, tpi akhir gugur jg

3y ago

2 bulan 3 hri

X penah