ibu2 tlg sye ..

ada x ibu2 macm sy .. mmm sptutnya 9 minggu tp scan kosong + kantung size 6minggu ++ .. nak tnya masih ada peluang ke . sbb td doktor nak bg surat refer hsptal utk dnc tp sy mintak masaa lg 2 mingu ...

ibu2 tlg sye ..
17 Balas

Bg sy elok tunggu lg 2 minggu dan scan semula di klinik lain. Bg sy normal utk usia kandungan bila scan lari sikit dr anggaran usia kandungan dr kiraan tarikh period sbb tempoh persenyawaan apa semua kita tk tau bila secara tepat ianya berlaku. Banyak dah kes kt sini yg doktor suruh refer hospital utk dnc, tp bila scan semula tgk dh ada perkembangan dan ada bunyi jantung baby.

2y ago

semoga kuat sis . kita sama . doakan sy juga utk next scan masa 9 weeks rabu ne .