air gula

Ada tips x minum air gula...esk my 1st time ever ??, takut muntah...huhuhu

36 Balas

sis sya kena 3x minum aiq gula tu...first time minum melelong masuk keta terus duk pjum jgn muntah... xleyh duk dlm klinik pening+ nk muntah hahahah...masuk kali kedua n ketiga ok dah relax ja...klu sis munth kena minum lagi so sis amik minyak cap kapak hidu hehehehe sbb sya mcm tu😂😂😂

4y ago

Maaf nak tanya sis, sebab sya pun first preggy skarang 14w, nurse ckp 28w kena minum air gula.. Apa rasa air gula tu sis smpai sya baca komen smua nak muntah 😁