air gula

Ada tips x minum air gula...esk my 1st time ever ??, takut muntah...huhuhu

36 Balas

Mnum tutup hidung stop jp hembus napas ..pastu tarik nafas balik smbil tutup hidung ..Hahaha jgn tarik nafas time mnum nnt rasa loya

Tiga kali sy minum air gula..kalau ada tempat baring lagi baik baring..kali ketiga minum air gula sy tanya misi ada tempat baring,

Make sure minum sekali teguk je , jgn benti2 .. Nak mnum jgk cba bau2 dlu ke apa ke , set dlm minda pegang glas trus glup glup ...

Bismillah byk2. Klu ada air yg suam2 tu, better pilih yg tu. Xdela rase loya sgt. Yg penting jgn muntah balik. Nti kene repeat

Xpyh pikir sgt..rilex2 je...yg pentg tarik nafas minum je terus..yg terlalu pikir dan mindset tu yg salu kuar balik

Yang penting mind set. Jng fikir pasal muntah. Just minum jer mcm biasa. Minum sekali gus. Jangan minum sikit2..😀

Klinik kerajaan pun dah ada air colour²..td pagi sya minum air gula perasa oren..sedap dan xmual...

4y ago

Sy perisa ribena...ok la rasa tak mual pun..sedap ada la hehe 😁

Minum tanpa Henti... minum je smpai habis... Dan minum masa tgh suam2.. jgn tunggu2 .. minum jee.. hehehe

Layan je masa minum tu. Buat demi baby. Klau saya x boleh telan skaligus. Kna pelan2

Minum sekali nafas ..jgn minum sikit2 . Klau minum.sikit2 cnfirm.muntah