Morning sickness

Ada tips untuk kurangkan morning sickness dan tak bagi badan lesu? This is my first pregnancy. Help 😭

7 Balas

Saya dulu akan minum air sejuk / abc / utk hilangkan loya 😅 kadang menjadi tips ni tapi kadang2 tak jalan juga..mmg sometimes takda choice lain other than bersabar je sis..😁 Kuatkan semangat ya, in syaa Allah doctor kata kalau morning sickness teruk petanda bagus utk tumbesaran baby, sbb hormone kita tinggi🤗 Take care sis! #TAPactiveusers