Tips Untuk Buasir

Ada tips tak untuk rawatan buasir? Sejak masuk trimester ke3 ni kene makin teruk, kene pon selepas kene cirit birit, kira dah 3rd stage. Dah makan ubat doktor bagi pon masih tak ok lagi. Makin pedih lagi-lagi selepas buang air besar.

1 Balas

Makan papaya.. And cuba mkn bubur..

5y ago

Sbtulnya cirit birit tu yg buat buasir,sy pun da stage 3 buasir,bila tiap hri mmbuang dia mjdi plk,so sy tahan try mmbuang 2 kali seminggu,buasir ok hihi ..skrg ada kurang lah perih nya,jg mkn jgn mkn pedas lgsung.