Siapa pernah alami sakit ditulang punggung bila duduk lama sikit ketika hamil?

Ada tips tak nak hilangkan rasa sakit tu?

5 Balas

Sy ade.. so carenye sy dduk bersila atas kusi then xsakit.. tp kalau dkt opiz stiap sejam lebih je sy bgn strecth bdn n bjalan.. xpn sis kerapkan baring.. mmg xkn hilang sis.. cume sis kne tau care kurangkan je.. hehe..

Saya! 🤣 . Haritu ikut hsband kerja luar kwsn duduk dlm krta 6jam . Nak tido malam tu alahai sakit nya tulang punggung yang kat tengah2 tu . Tapi keesokan hari nya dh hilang 😆 . Alhamdulillah .

saya 🙋🏻‍♀️hari tuu beraya drpd tgh hari sampai ke mlm beraya mmng sakit ii badan lagi ii bahagian pungung. bila naik je kereta saya terus baring terus lega sikit

kerapkan bangun berjalan, jgn duduk berjam2. Saya pun camtu. duduk lama sket mesti time bangun tu sakittt.. takpun alas dgn kusyen lembut

sy...tp xde tips..hadap dgn tenang