Sakit Punggung

Hai ibu2.. Sy nak tnye... Normal ke kalau lepas buat keje macam kemas2 sikit, berdiri lama, duduk tanpa alas, baring di lantai punggung akan rasa sakit..sampai nk bagun pun sakit... Bila tgok punggung yg sakit tu mcm besar sikit dri sebelah... #14weeks

2 Balas

Same la cm sy... tp yg peliknye punggung belah kiri je rs sakit... kdg2 rs kebas2.. mlm nk tido tu sy suh hubby tlg letakkn minyak angin.. br la selesa nk tido..

Normal..klau nk duduk pkai pelapik slalu ye..bntl square yg nipis tu..suh hubby urut mnja2 pun xpe..