Sakit Punggung

Hai mommies. Ada tak sesiapa pernah alami perkara gini? Sebelum bersalin, duduk normal je. Takde sakit mana-mana tulang pinggul. Lepas bersalin dan anak dekat setahun, nak duduk lama dah tak boleh. Lemak di punggung tu macam lari. ? Macam kelakar, bila duduk 5 minit dekat bantal ke, kerusi lembut ke, karpet, mesti sakit. Bila kemut, sakit betul. Kena meniarap 5 minit, lepas tu baring untik relaks kan tulang pinggul. Ada pernah tak macam ni? Sebab apa ye? Anak baru sorang, dan saya ni memang berbadan besar sikit. Tengah usaha nak turunkan berat badan. Alahai. Tak selesa bila duduk, lagi-lagi kerusi plastik. Nak menangis tiap kali nak berdiri.

1 Balas

Mngkin effect mse kite meneran dlu kot sis

5y ago

Mungkin lah kot. Sebab masa tu saya masuk LR dari jam 3 pagi sampai 12 tengahari.