Awal dh nmpak 2 line.. Adakah sy hamil? normal ke boleh detect awal? Last period 26 January 2022😊

Ada tak yg sama dgn saya? Belum late period tapi pregnancy test dh naik 2 line.. Dh 4 x test guna lain² brand pregnancy test... Smua 2 line... Kalau btul pregnant , syukur Alhamdulillah.... Last period 26 January 2022 😊 yg sbelah tu sy baru upload paling latest test clearblue, pagi tadi.. Allah makbulkan doa kami❤️❤️❤️🤰

Awal dh nmpak 2 line.. Adakah sy hamil? normal ke boleh detect awal? Last period 26 January 2022😊
34 Balas

saya last period 20 hari bulan 1, bulan 2 saya tak period langsung, tapi 2 hari bulan 3 ada cek masih negative. dan 4 hari bulan 3 saya ada bercak darah warna coklat sikit kat seluar dalm dan saya ingatkan saya nak haid tapi rupanya tak haid haid. sekrg belom cek lagi adakah sayapon hamil, kalau hamil alhamndulilah

2y ago

klu ada spotting cmtu ,slalu tnda2 awal kehamilan sis...cuma kna tnggu sminggu lgi tuk cek upt ..