2 line jadi makin pudar after check lagi 2 minggu

Hi mommies. Nak tanya, saya dengar kalau test pregnancy dapat 2 line tapi pudar, kena test lagi seminggu atau 2 minggu untuk tengok line makin pekat. Tapi kes saya, bila test lepas 2 minggu line jadi makin pudar pulak seakan taknampak pulak. Apa maknanya ya ? Adakah saya pregnant atau setakat gangguan haid je. Saya jenis haid normal. Last period hujung bulan 5. Gambar yg 1 test tu yg terkini. Please help 🥺 #FirstTime

2 line jadi makin pudar after check lagi 2 minggu
2 Balas

cuba try upt brand lain kalau ada. kalau nk puas hati terus jmp doc sbb dh lama xdtg bulan so kalau bukan pregnant pon mesti ada something doc boleh explain.

Sama laa mcm saya kali prtma terang sgt kali kedua pudar ckit dan kali ketiga sgt pudar😖😖😖😖