Upt line positif sebelum period

#DPO8 , test upt pagi tadi nampak line lebih jelas. Guna 2 upt brand berbeza.. 1 nampak 1 samar.. Last period 4/9, anggaran period 3 hari lagi.. positive ke? #ingintahu

Upt line positif sebelum period
11 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

π‘‘π‘Ÿπ‘¦ π‘”π‘’π‘›π‘Ž 𝑒𝑝𝑑 𝑑𝑖𝑝 𝑛 𝑑𝑒𝑙𝑙, π‘˜π‘Žπ‘™π‘Žπ‘’ π‘‘π‘œπ‘’π‘π‘™π‘’ 𝑙𝑖𝑛𝑒..π‘π‘œπ‘›π‘“π‘–π‘Ÿπ‘š π‘π‘œπ‘ π‘–π‘‘π‘–π‘“ π‘π‘Ÿπ‘’π‘”π‘›π‘Žπ‘›π‘‘...𝑠𝑦 𝑝𝑒𝑛 𝑑𝑒𝑠𝑑 π‘ π‘’π‘π‘’π‘™π‘’π‘š π‘π‘’π‘Ÿπ‘–π‘œπ‘‘..π‘ π‘’π‘šπ‘–π‘›π‘”π‘”π‘’ π‘ π‘’π‘π‘’π‘™π‘’π‘š 𝑑𝑒𝑒 π‘π‘’π‘Ÿπ‘–π‘œπ‘‘ π‘‘π‘Žπ‘π‘– 𝑠𝑏𝑏 π‘Žπ‘‘π‘Ž π‘ π‘–π‘šπ‘π‘‘π‘œπ‘š..π‘šπ‘’π‘šπ‘Žπ‘›π‘” π‘₯ π‘ π‘Žπ‘›π‘”π‘˜π‘Ž π‘Ÿπ‘’π‘§π‘’π‘˜π‘– 𝑠𝑦... π‘ π‘’π‘šπ‘œπ‘”π‘Ž π‘Žπ‘‘π‘Ž π‘Ÿπ‘’π‘§π‘’π‘˜π‘–..

Baca lagi
2mo ago

Okay tq sis ☺️

kalau buah dada rsa sakit2 dan perut rsa cramp insya allah preggy, mcm sy bru2 ni ade simptom sakit buah dada dan cramp mcm nk period sptutnya period 25/9 tp dlm 21 hb sy cek upt trus naik 2 line trg,xpasti jgk msa tu sy cek guna opk pn naik 2 line trg,pn xpasti lg kesudahan nya sy bli blue digital trus cek naik pregnant,alhamdulillah

Baca lagi

Sorry ye saya ckp, saya pernah mcm awak check sebelum period. Pun dpt ve, tiba keluar period. Org ckp kalau nak period pun upt boleh jadi ve samar2 camtu. So better tunggu je period lambat 3 hari mcm tu boleh check dah

Saya upt positif 5 hari sblm due period. Tiap hari cek, upt semakin terang sampai la tarikh period mmg betul betul pekat. Mula mula sy takut nak percaya, tp alhamdulillah skrg dh 15w πŸ₯° Doakan kesihatan sy dan baby

Tahniah positif sis. sy positif test 7 hari sebelum lewat period DP03. test sbb period cramp terlalu awal sdgkn bru dpo3 n then breast rse sakit. n now dah nk msuk 14w+ πŸ₯°

Tggu lewat period lg baik. Tkut result sblm period boleh jd nk period. Apapun sentiasa positifkn diri ok. Nnti gnggu hormon😊

kalau nak confirmkan, better tggu lepas lewat period. kadang ada upt yang rosak . jadi kena test 2 3 kali untuk confirmkan

Awk guna apps apa ya utk record gambar test ni? Puas sy cari apps tapi tak jumpa

2mo ago

guna apps yang ada gambar baby baby

Sis pakai apps apa utk track upt ni

2mo ago

Ovulation tracker by premom

tahniah sis semua