Awal dh nmpak 2 line.. Adakah sy hamil? normal ke boleh detect awal? Last period 26 January 2022😊

Ada tak yg sama dgn saya? Belum late period tapi pregnancy test dh naik 2 line.. Dh 4 x test guna lain² brand pregnancy test... Smua 2 line... Kalau btul pregnant , syukur Alhamdulillah.... Last period 26 January 2022 😊 yg sbelah tu sy baru upload paling latest test clearblue, pagi tadi.. Allah makbulkan doa kami❤️❤️❤️🤰

Awal dh nmpak 2 line.. Adakah sy hamil? normal ke boleh detect awal? Last period 26 January 2022😊
34 Balas

Saya pun baru ni dapat detect awal 4 hari sebelum saya due period. Alhamdulillah sekarang dah 6w2d. Hari2 pun saya akan check sebab tak sure kan selagi tak due period tapi semua double line. In shaa allah ada rezeki sis tu

2y ago

sy pon 6w2d.. tp sy bru tau minggu ni .. last month cek -ve .. hari isnin tu cek naik double line terus g klinik sbb tkut sgt nk berharap .. alhamdulillah dr scan ada kntung dh ..