angin

Ada tak yg masa pregnant 4weeks perut sakit sgt sbb angin sampai rasa mcm kene cucuk2 pisau? then asyik kentut sendawa je? lepastu perut ni lepas makan, lapar balik then dia punya lapar tu sampai tahap pedih2 perut padahal baru makan.

5 Balas

Normal la kot.. Masa saya mula2 pregnant saya taktahu tapi xboleh tido sebab angin penuh dalam perut.. Eaok tu check rupanya pregnant 😄

Normal sis. Memang awal2 preggy perut penuh angin je. Jangan biar perut kosong. Kena makan banyak kali dlm kuantiti yg sikit.

4y ago

Eh setiap masa lapar sis 😁

Ok la tu kalau sendawa dan kentut. Saya kalau angin mmg kena muntah baru keluar angin

4y ago

Sy pn sama..sendawa n kentut x kurang pn angin dlm badan..dh muntah bru ok tp perit tekak la sbb muntah angin kn..

Sama dgn sy. Skrg awal kehamilan. Sama jd mcm awk

normal..awal2 mmg asyk rase bloated je..