Hi, ada sesiapa pernah cuba Jus Mamariam masa pregnant ?

Jus Mamariam - Pregnant

3 Balas

sy minum masa awal mengandung, sedap, nak kata manis, xla manis sangat, tapi entahla, sedap la, gula pun xtggi, hb okay, kalu sesapa jenis mual2 , sesuai je..

haritu nurse kat kk saya bagitahu untuk elakkan ambil. memang elok untuk hb tapi dia jugak boleh buat kencing manis. nanti trigger gdm pulak. huhu

Saya tak ada cuba. Tapi kawan saya ada cuba. Dia kata sedap. Boleh naikkan hb jugak. Boleh kurangkan mual.