Badan cepat penat dan selalu rasa mual nak muntah

Ada tak tips untuk bagi badan rasa cergas dan hilang mual sebab dah 5 hari tak dapat nak prgi kerja.. Nak makan pun rasa tak lalu.. Kndungan baru 8 weeks..

8 Balas

salam mommies...oh tu biasa..mcm sy dlu lg la..nk mkn..xlalu mkn..msuk nsi kuar balik...leh mkn pn 6sudu nsi..pstu klu ok..dia xkn muntah..klu x ok..tu muntah .. last2 sy try mkn bubur nasi...alhmdulillah ok..(spnjng awl2 preggy dlu) now i'm 32wik...pape pn sis kne isi perut tw...jnji perut xkosg k..kne isi...ada org setiap setgh jam kne mkn...ada tu 2 jam skali..so mommies jg dri bebaik k..awl2 preggy ni jgn puasa k...tkut mudarat pd bby...😘✌