Tips hilangkan mual/loya

Saya pregnant dalam 2bulan, masih rasa loya n takde selera nak makan. Masak nasik langsung tak boleh. Dah lama saya tak masak untuk suami sebab rasa mual je. Boleh tak kongsi tips dalam fasa ni selalu ibu ibu buat macamana nak bagi hilang mual & berselera nak makan. #firstimebeingmother #bantusharing

1 Balas

Enjoy je tiap kali pregnant mabuk teruk. Nanti kita akan rindu kan saat2 mcm ni. Pergorbanan seorang isteri 😊😊