Pregnant 6 weeks.. Rasa mual, sakit2 badan, tak lalu nak makan.

Salam semua.. Nak tanya ada mommy yg pregnant 6 weeks.. Rasa mual, sakit2 badan, tak lalu nak makan.. Mcm nak demam je rasa.. Mcm mana ya mommy atasi..

3 Balas

Saya masa prgnant sebelum ni dari week 4-7 mcm tu hsbnd yang mual n muntah, haha asl balik keja, kepala berat, pening, yang saya relex je. lalu makan pulak tuu. tapi masa tu saya gugur week 12. Lepas 2 bulan lekat balik pulak, skrg dah week 5 tak rasa ap, cuma breast and pinggang je sakit. mual tak ada, hsbnd pun tak mngadu apa pulak. ke awal lagi 😜

Ye sis.. Normal tu... Kdg2 mkn munth.. Biasa tu sis.. Awl2 khamilan.. Sbr ye sis

saya pun rasa mcm nii . pregnnt 6weeks rsa nak muntah ja dgn bdn x brmayaa