muka breakout

Ada tak sesiapa masa hamil muka dia breakout teruk. Sebelom hamil muka takdek jerawat tumbuh satu dua je. Lepas hamil nie banyak sangat sangat jerawat naik. Ada tips tak nak hilangkan breakout nie.

36 Balas

saya..sejak mula2 pregnant jadi naik jerawat pasir dkt dahi pastu jerawat yang besar tu dekat hidung..stress sgt2 tgok muke sdri..pastu sy try produk aniena..alhamdulillah dah hilang jerawat2..tinggal parut plak nak hilang slo2